BASIC ITALIAN MECHELEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 12 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Basic Italian Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

13 feb 2024 om 13:58 Het was weer top. We hebben op kantoor dinsdag als "basic Italian day" uitgeroepen en gaan dus elke week bestellen
9 feb 2024 om 15:12 Pasta was niet al dente en ook nog eens zeer waterig, weinig smaakvol allemaal, ook de kip was niet afgekruid, zou wel eens processed kunnen geweest zijn ipv vers. Het was ooit de beste van Mechelen nu is het al meer dan een jaar de slechtste.
7 feb 2024 om 22:03 Smaakte niet vers. Levering was wel goed op tijd
7 feb 2024 om 14:09 Zeer lekker en super bediening. Een groot verschil met de vorige uitbater.
31 jan 2024 om 13:48 Doen jullie goed! Alles is altijd super lekker, ook de service is heel goed.
9 dec 2023 om 18:26 Geen vriendelijke mensen! Je betaald 15 euro voor 3 stukjes spek profiteurs!!
18 sep 2023 om 14:16 Food was disgusting:(
17 jul 2023 om 16:54 Heerlijk en snel geleverd !!
8 mrt 2023 om 14:27 De levertjes werd constant aangepast en ik kreeg een topping paprika in plaats van Parmezaanse kaas…
20 dec 2022 om 14:08 Bestel je tijdig - passen ze steeds de levertermijn aan. Eten koud geleverd en half wat ik gevraagd heb. Zeer triestig!